OBTURATOARE TERMICE

Obturatoarele termice se utilizeaza la izolarea corecta a personalului si a bunurilor din domeniul industrial, de conditii rele de vreme sau variatii bruste de temperaturi.

Principalul avantaj al acestora este economia de energie termica. In concret, pierderile pot fi reduse cu pana la 80%, aceasta diminuare putand fi resimtita pregnant in special pe termen lung. Are, de asemenea, avantajul pastrarii curateniei în locurile de incarcare-descarcare, prin oprirea prafului antrenat de masinile mari in trecere, sau de vant.

Peretii laterali sunt foarte flexibili, astfel incat eventualul contact al masinilor mari cu acestia, in cazul andocarii gresite, este minim si nu produce avarii.

Rezistenta la uzura, gama variata de culori si posibilitatile multiple de montare, fac din acest echipament o piesa ce poate completa cu succes o solutie industriala de inalta clasa.

RAMPE DE EGALIZARE PENTRU INCARCAREA MARFURILOR

Utilizarea unor sisteme care sa usureze manipularea materialelor inspre sau dinspre locurile de depozitare a devenit o necesitate pentru orice depozit sau hala.

Dificultatile inalnite legate de obstacole pe traseu, de inaltimea halei diferita de cea a caii de rulare a mijloacelor de transport si altele, au determinat aparitia rampelor de egalizare actionate mai mult sau mai putin automat.Pana in prezent, sistemele de acest tip au evoluat considerabil, astfel incat exista o gama destul de larga de variante, integral automate si comandate de la distanta.

Adaptate practic tuturor conditiilor existente, rampele asigura o posibilitate optima de transfer, de la mijlocul de transport pana la depozitare.