In diferentierea dintre concurenta, valoarea hotaratoare o au calitatea si pretul privite prin prisma satisfacerii cerintelor beneficiarilor, armonizarea cu normele internationale, reducerea costurilor prin implementarea de tehnologii performante sunt repere de management al calitatii în firma noastra.

De aceea am dezvoltat o paleta completa de produse pentru sectorul industrial, suntem capabil sa oferim sisteme complete de acces industrial: usi sectionale, usi rapide, usi antifoc, rampe de egalizare, burdufuri de etansare, grilaje metalice, automatizari pentru porti si bariere de acces.

In plus firma noastra va ofera sisteme de hale industriale la cheie, compuse din structura de rezistenta metalica cu peret si acoperis din panouri sandwich, precum si panouri sandwich pentru inchiderea halelor gata construite cu structura din beton. Panourile ofera o foarte buna termoizolatie si sunt disponibile intr-o larga paleta de culori. Panourile se debiteaza in fabrica la latimi de 1000mm si lungimi intre 3000mm si 13000mm.

Daca sunteti in cautarea unui furnizor
cu experienta si care sta la dispozitia dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati.